/ Elins vardag /

HEMVÄNDARFEST

Sitter just nu i sängen hemma med Aranya. Igår så åkte jag skridskor med Josefs pappa och småsyskonen haha, dom är ju proffs så där åkte jag men det gick bra tyckte dem. De tyckte det var synd att jag inte spelade hockey som ung, så är nu draftad av deras familj haha. Kan ju åka men jag kan inte bromsa snabbt osv. 
 
Åt middag hemma hos mig och myste med familjen och såg Spider-Man, sen for vi till Lucas med Micke och såg på filmen Zoolander sen for hem till mig och sov. Nu idag så skulle vi till stan och möta upp Aranya och jag bytte underdelen sen köpte jag mig bara ett par nya fransar. Josef bytte sim-kort och killen på Elgiganten öste på med en massa gratis grejer så Josef fick en batteribank och högtalare sen skulle han få hem Urbanears sen tittade han på mig och frågade om jag var hans tjej och då tog han ett skal åt mig!! Hihih har ju kikat på det men har ju ett redan från det märket med det gröna marmor. Så det var riktigt nice!
 
Jag och Aranya ska fixa oss här hemma sen göra redo för förfesten hemma, min familj far på middag. Kommer nog bli kul trots jag är förkyld men inget får hindra mig :-))
 
Gratis är gott!
#1 / / rememberthiis.blogg.se:

Snyggt skal :)

Svar: Tack!
Elin Jonsson