/ Elins vardag /

Tonight.

Godmorgon, har nyss ätit frukost och gjort om mitt tidsinställda inlägg som blev väldigt fel igår hehe. Skulle ju ha valt 1/1 inte 31 hehe, då duktig kan man vara ibland.
 
Ska hoppa in i duschen, tog en ansiktsmask igår som jag fick i julklapp. Det var en choklad lermask och den hjälpte bra, dock är jag sjukt less på choklad efter julen och hela veckan haha. Så nästa år tror jag vi satsar på mindre choklad på godisbordet.
 
Halv fem så blir det att fara till Jonna, ska fixa hennes naglar också. Jag gav ju henne det i present att hon skulle få välja vad hon ville ha och så fixar jag det och som tur har jag färger till det, kommer säker bild på det och jag hoppas det blir bra. Ibland börjar jag skaka så mycket när jag målar andras för jag blir så spänd haha men nog ska det gå bra. När jag målade Alice naglar (det var min första "kund" om man kan kalla det så?) hon sa "Men Elin ta det lugnt haha, slappna av!:))".
 
Men i alla fall vi ska äta middag som ska bestå av Plankstek sen en efterätt kanske förrätt men vi får se, men det låter i alla fall riktigt gott sen ska vi spela sällskapspel och lite EyeToy som var riktigt längesen så kommer väl få ett träningspass haha.
 
Tove är också här i Skellefteå, så det blir som en reunion!
/ Elins vardag /

piiinit.

Ojojoj, hoppas inte många han se nyårs inlägget. Så pinsamt, gjorde tidsinställt men blev helt fel dag. Även om jag valde de 31, skumt.. får göra om de imorn. Har i alla fall skrattat åt det nu.

Annars har jag pratat om imorgon (idag) och vi har taggat igång varandra och vi ska ha det så roligt! Ska ta med kameran sen rotade jag fram ett gammalt EyeToy spel så det kommer bli trevligt, skriver mer imorn. Godnatt!!/ Nyheter/tips /

Nyårsnagellack färger

Jag skulle ha velat göra nyårsnaglar till bloggen för inspiration till er, men tyvärr. Det jag gjorde igår blev mina nyårsnaglar, för jag tyckte det blev fina och vill inte ta bort. Så jag tänkte istället ta fram några nagellack så här på sista dagen hehe. Som jag tycker är lite nyårsfärger.
 
Kornblått är alltid snyggt, svart funkar alltid och om man tycker det är tråkigt så piffa upp det men något snyggt glitter eller måla de matt eller gör både och. Kan även bli snyggt med ett glitter som har flera färger, den från BikBok som verkligen inte syntes bra på bilden. Guld förknippas nästan också med nyår, så kör bara ihop något. Enkla, glittriga, dip dye, matt, mönstren osv.