/ Elins vardag /

om jag var solen, skulle jag lysa upp din vardag.

Ursäkta för så dålig bloggning, men jag har verkligen inget spännande att skriva/berätta. Man sitter bara inne när det är så tråkigt väder, dock sken solen ett tag men sen försvann den helt. Men ser ut att vända nu veckan som kommer. Det enda jag har gjort idag, ja ni kan ju gissa till och med vad. Tror det inte skulle vara så svårt, men har suttit och spelat hela dagen till nu då jag är spyless. Blir ju så när man suttit något för länge.
 
Ska nog snart göra kväll, har ändå inget att göra. Lika bra och sova.
 
Bild från sommaren 2012.
/ Elins vardag /

Teo har en ny frilla.

Från att varit långhårig och fluffig, så är Teo nu klippt inför sommaren. Nu behöver han inte dö av värmen, mobbar alltid han när, han blivit nyklippt hehe. Han blir söt/ful (nytt ord). Han ser ut som ett lamm ♡
/ Elins vardag /

I still love.

Blev inte att se film efter städningen, utan det är ju ett perfekt väder (regn..regn..) för att spela Sims3. Tänkte verkligen göra en fin familj och hus, okej inte för jah gör fula annars men ni fattar. När man verkligen vill att det ska bli perfekt, jag hann bara att att göra familjen (två personer) tills jag tröttnade och stängde av skiten. Hatar att det ibland laggar, och det gör ju att de inte är roligt längre. Det har alltid varit segt, men tror hellre det är pga. att min bärbara inte har bra prestanda. Man ska ju egentligen ha en stationär och spela spel.

Får göra ett nytt försök imorgon, blir inget målande när det är så dåligt väder. När kommer ens solen att skina igen?? Synd om dem som är på yran, blött och elände. Om de är lika väder i Umeå.

Men nu ska jag snart sova, godnatt!


arkivbild.