/ Elins vardag /

22:51

Vilken dag de varit, trodde jag skulle dö där ett tag. Så mycket kunder och jag var superstressad för att allt skulle hinnas med! Men jag tror ändå vi låg bra till och det blev lugnt för killarna innan jag och den andra drog hem 19. Alltså att jobba dagarna innan då det är mathögtider det är verkligen en bomb. Hoppas på mindre folk imorn men det vet man aldrig, jobbar 7-15 så nu måste jag sova. Längtar tills jag får ta helg och vara med dem andra✌🏼

Godnatt!

Välförtjänt av denna då jag kom hem! Den var riktigt god, har inte testat den förr🙊
/ Elins vardag /

FREDAG

Ska strax börja fara mot jobbet, skulle ha jobbat 15-19 men blev istället 10-19. Lite mer klirr i kassan i alla fall. Igår kväll var jag med Josef och sen när han hade farit så såg jag hans mobil var kvar så det var ju inte så bra. Speciellt om man inte har körkortet med sig men han tog sig hem i alla fall som tur var och för en timme sedan var han förbi för att hämta den. 
 
Längtar till imorgon efter jobbet då jag få ta helg! Josef, Alva och Sebbe de far redan idag så jag får hämtning imorgon efter jobbet. 
 
 
/ Elins vardag / Shopping /

I JUST WANTED YOU TO KNOW, I LOVED YOU BETTER THAN YOUR OWN KIN DID.

 
Kom nyss hem, åkte med mamma och pappa hem från stan. I alla fall jag och Ana Maria träffades, lunchade och sen blev det lite shopping. Köpte mig ett puder/foundation från Make up store som jag blev kär i den gången jag blev sminkad för den täckte så bra! Tänkte att jag ville ha något bra inför balen och sen typ fester för då vill man ju att sminket ska sitta och täcka bra. Sen blev det lite andra små saker.
Har i alla fall haft det trevligt :-)
 
En helt annan sak, jag har börjat lyssna på poddar (lite efter sådär..) nej men jag trodde inte jag skulle tycka om sådant och när Amanda var här så tyckte hon att jag skulle testa och det var ju faktiskt skönt att lyssna! Lyssnar när jag har tid liksom. Som en radio fast med mer ett ämne och längre.
 
Rubrik: Famous - Kanye West (bra låt faktiskt)
 
 
Dual foundation - Bankok