/ Elins vardag /

HELLO FROM THE OTHERSIDE, I MUST'VE CALLED A THOUSAND TIMES.

Nu är jag hemma igen efter att ha varit i Malå med Josef och hans familj, de har sin husvagn stående där. När jag och Elin lunchade med han i onsdags så pratade han om Malå och jag hörde bara typ att han skulle vara där i helgen sen började vi snacka om konståkning och hockey, eller det var mest dom efter som Elin har gått konståkning och Josef spelar hockey sen började det med att jag skulle lära mig haha. Jag kan åka men är verkligen inte snabbast haha, sen vart det på tal om jag ville följa med. 
Sen bara på torsdagen efter att Elin farit så började han liksom fråga om jag skulle med och jag fattade inte att de skulle fara på torsdagen, dock hade han sagt det men jag hörde det inte hehe. Jag ville ju med så medans mamma och pappa var borta med morfar och kollade möbler så sprang jag omkring och packade en väska med kläder osv. Jag hade liksom just gått från att haft Elin här sen skulle jag direkt bort men jag var snabb och redo då det hämtade mig!
 
Har haft det jättetrevligt, suttit i förgården och sett lite youtubeklipp sen såg jag och Josef en skräckis men den hade humor i sig också så jag fick i alla fall inte mardrömmar. The Cabin tror jag den hette. Sen igår var det att åka skridskor som gällde och jag har inte sått på isen sen i 2:an i gymnasiet och som sagt är inte proffs med vanliga skridskor då jag åkte konståkning då jag var mindre. Så jag är van med taggar men det gick förväntansfullt bra att åka men alltså oj så ont jag har i kroppen nu! Inte van någonstans med att delvis stå i skridskor in några timmar och såklart inte med en klubba som var längre än mig dessutom haha. Vill inte ens hosta för musklerna på sidan om ryggen är ömma och mina händer, använder inte alls dom musklerna i vardagen så mycket haha. Det var i alla fall roligt ändå förutom att han och hans syster är proffs men det fanns en till tjej som jag åkte med då det blev mer seriöst haha. 
Igår var det hockey som gällde på tv och Skellefteå vann!! Vi får se hur det går idag då det är returmatch, blev även bjuden på drinkar av dem så jag blev ju lite trött där i slutet haha. Vi såg även Anchorman med hans mamma och pappa och alltså älskar Brick!
 
 
 
Svällde upp rejält där skridskon hade tagit emot, visst jag kände att jag var öm men när jag gick och duschade så märkte jag hur röd och svullen jag var och det var jättehårt. 
/ Elin & Elin /

BYE TWIN

Nu är jag tillbaka så nu får ni mer uppdatering om mig och Elin! Hon for hem på torsdagen och på onsdagen som jag skrev tidigare så for vi till stan för att luncha med Josef sen skulle vi leta efter mjukisdressar som vi skulle matcha i. Vi hittade ett par på Stadium och det såg nästan ut som att vi var ett lag, sjukt sköna i alla fall. När vi kom hem så blev det ut fort för att fota medans det var fortfarande ljust ute, kallt som den var det också och tror jag frös bort fingarnan nästan. Är en mesig Norrlänning, tycker det är kallt hela tiden.
 
Under hela de dagarna Elin var här spenderade vi våra kvällar med att se PH, vilket jag aldrig ser men oj så kul det var!! 
 
På torsdagen var det upp tidigt för att hinna få i oss frukost och sen köra till flygplatsen, vi satt med Elin där tills hon skulle gå. Hon for vidare till Gävle till sina kusiner och även träffa Malin som är en del av vår vietnamn-familjemedlem.
 
Tack för en otroligt trevlig vecka, eller de 5 dagarna du var här. Vi har kommit varandra mycket närmre och nästa gång lovar jag att komma till Skåne och hälsar på!
 
Marinblått såklart, vilket är bådas favoritfärg.
 
 
/ Elins vardag /

MALÅ

Tänkte bara säga att jag är i Malå med Josefs familj, kommer med mer ordentliga inlägg senare!