/ Elins vardag /

JULKLAPPAR KLAPPART OCH KLART

Idag for jag in till stan vid tolv och mötte upp Lina för lunch och sällskap, vilket var mycket trevligt sen så var det julklappar som gällde! Har hittat till alla förutom två stycken men det tar jag sen och vi träffade Ana Maria i slutet och så hängde hon på. Tidig är jag i år tror jag, inte för jag brukar vara sen men det är ju första december imorgon så jag anser mig själv vara tidig!
/ Elins vardag /

FÖRSTA ADVENT

Idag är det första advent och även skyltsöndag men jag missade den och även var det julfest ikväll på jobbet, hade inte anmält mig och så jobbade jag kväll. I efterhand hade det varit trevligt men hade nog velat gå om någon mer jag är lite mer tjenis med följt. På jobbet gick det i alla fall bra och det var inget kaos, de flesta hängde ju på stan så vi hade det hyfsat lugnt. Någon rush då och då men vi hann i tid med allt och fick vänta tills vi fick gå hem. 
 
Fick i alla fall lite glögg nu när jag kom hem, så lite julstämning ändå. Min lillebror har stått med sin klass på skyltsöndagen och det blev över en massa glögg.
 
 
 
/ Elins vardag /

PIZZA

Haft en mycket trevlig kväll hos Matilda, vi beställde pizza sen har vi sett film och tryckt i oss godis. Fick även en massa iPhone 5 skal av henne eftersom hon har uppgradera sig till 6an. Jag var jättenära igår på att köpa men det blev icket, kan vänta ett tag till! Min mobil är inte ens ett år hehe.

Imorgon är det första advent och skyltsöndag men jag jobbar hela dagen, 12-20. Så missar det vilket kändes tråkigt men får tänka på pengarna jag tjänar in imorgon haha, jobbar julafton också! Dock är det bara morfar denna gången vi firar med så det är inte så viktigt att vara med. Inte för morfar är oviktig men kanske hade varit lite mer speciellt om min morbror var med. Men jag missar bara dagen liksom och kommer hem efter fyra så det är inte så farligt. Nu ska jag sova godnatt!