/ Elins vardag /

3

Idag har jag fått tre saker bortgjorda, känner lite vuxenpoäng hehe. Fixat biljetterna inför Halloweenfesten, beställt skolkatalogen och när jag var på stan så beställde jag en tid hos optikern. Så ska redan dit på torsdagen, snart så kommer jag även skaffa nya glasögon (det var på tiden!!). Ska prova de jag beställde hem som test sen finns de ett par hos min optiker som jag gillar. Sedan så ska även de få in på torsdagen alla bågar från ett visst märke som jag inte alls kom ihåg just nu. Men hon trodde jag skulle gilla dem, för de tillverkade för de mesta bara pilot. Det skulle vara som en visning.

Imorn är det första oktober och dagen kommer bestå mest av att göra klart klänningen och momentrapport! Då den ska vara inne imorgon, jag hoppas innerligt att inget ska jävlas med mig.

Godnatt!/ Elins vardag / Shopping /

FÖRBEREDELSER

Idag efter skolan så mötte jag upp Matilda, sen gick vi på stan. Vi letade lite inför Halloween, köpte mig en överdel och en accessoar. Så nu är i alla fall outfiten klar, bara sminket som fattas. Är annars helt nöjd, jag har bestämt mig för att sminka mig till Sugar skull. 
 
Sen mötte Amanda upp oss och vi tittade vidare, de ska också på Halloweenfesten uppe på Folkan. Dock ska jag med vissa i min klass, men vi kommer ju säkert hänga tillsammans. Sen åt vi på Subway, sen for jag hem sex. Hittade även ansiktsborsten, som jag har väntat på att Åhléns skulle få in den. Eftersom jag tappade min i golvet och plasten gick i bitar. Alltså ansiktsborste, är det bästa tipset jag fått av Jenny! Den rengör ju ännu mer på djupet än att massera in med fingrarna, ansiktsrengöringen. 
 
 
/ Elins vardag /

NIGHT

Ska alldeles strax sova, vi blev klara med allt och det känns skönt att det är bortgjort nu.

Idag bytte jag tandläkartid, som skulle egentligen varit imorn, sen har jag beställt prov på ett par glasögon. Sen måste jag gå in till optikern, för att få en tid till synundersökning. Går typ dit en gång per år. Sen får vi studiebidrag imorgon, wihoo.

Godnatt!!♡