/ Elins vardag /

Doesn't mean anything.

Har suttit och pluggat, prov på torsdag. Stilhistorian och detta är de fyra sista stilarna och sen är de över, wihoo. Dagen har rullat på som vanligt och imorgon slutar vi jättetidigt, då vi inte har någon Naturkunskap och bara två lektioner som vi bad om att få flytta upp. Så kommer typ sluta elva eller tolv!

Kan vädret bestämta sig?! Vid lunch snöade de som bara den, var som om vi vore i en snöglob. Tur så försvann snön snabbt, men snälla att värme kommer och liksom kan stanna för evigt!/ Elins vardag /

You're everything I need and more.

Jag blir lite förvirrad då man kollar på klockan och den är sju, hoppas i alla fall att jag inte försover mig imorgon. Innan middagen så gick jag och mamma ut på promenad med Teo och jag vill ha sommar då man bara gick ute i shorts och en hoodie på kvällarna och det var ändå ljust och varmt. Fast snart så, om två månader så är vi snart där. Det är så 66 dagar kvar till skolavslutningen!
 
Imorgon är det måndag och ännu en skolvecka, men på fredag blir det utgång på krogen för första gången. Ska ut med några kompisar från klassen sen hänger även Amanda på, så det kommer nog bli trevligt.
 
Teo♥
/ Mat & bak /

Kycklingwraps.

 
Idag blev det wraps till middag, riktigt gott!