/ Nyheter/tips /

EGEN EMOJI


Jag kanske är jättesen med detta men jag brukar inte veta allt inom appvärlden men upptäckte denna idag. En app där man kan göra sig själv till en emoji och hur passande var inte det!? Speciellt mellan jag och Jenny vi har så många emojisar vi vill ha men de finns inte.

Så man kunde göra en avatar som sig själv kanske blev hyfsat likt, försökte i alla fall. Det roliga var att vi råka välja samma kläder haha.
/ Elins vardag /

50's


Denna brudklänning har jag jobbat med ett bra tag, gjorde klart den idag. Den har nämligen varit en hel lång klänning men har kortat kjolen, axel intagning och intag men de befriade Nina mig med haha. Har klippt i alla lagren och sprättat brodyr, tyckte den blev jätte söt klänningen och den skulle kortas då det ska vara 50-tals stuk över den. Nu ser den bara lite kortad ut men de är för provdockan är nedsänkt.
/ Elins vardag /

PICTURES

Då var det måndag och allra sista veckan av praktiken och efter lovet är man tillbaks i skolbänken. Efter praktiken så sprang jag in på Clas Ohlson och köpte mig ännu mer ramar för i helgen blev jag less att inte alla bilder fick komma upp så jag satte mig och beskärde bilderna och till nästa gång ska jag välja 10x15 i storlek och inte som gubben sa va normalt 11x15 (gillar han fortfarande inte haha).