/ Elins vardag /

Work.

Sitter och ser tv med mamma och pappa, har tryckt i mig jorgubbar. Mamma satt och rensa då jag kom hem, så det var perfekt med lite bär efter jobbet.

Dagen har gått bra, börjar få lite flyt men ändå mycket kvar att lära. Imorgon jobbar jag åtta till fem, ska sitta i kassan och gissar jag ska vara på frukten. Fått även mer jobbtider, som jag kommer få veta imorgon. Bara att pengarna rullar in, hihi. Vilket är bra, eftersom jag inte trodde jag skulle ha något jobb i sommar./ Elins vardag /

14.06.30

Godmorgon, har för ett tag sedan ätit frukost och idag börjar jag jobba tre till åtta. Härligt med sovmorgon, dock börjar jag imorgon åtta.
 
Igår kväll satt jag och pratade med Jenny via Skype och vi hade det bara roligt, mest jag då. Eftersom jag fick skrattattacker för jag blev så trött, vi pratade enda till tolv. Vi bara pratade och sen fick jag idén om att sjunga duett på låten "Do you wanna build a snowman", herregud så roligt det var. Skrattade mest medans Jenny sjöng vidare. Om jag ska vara ärlig så får jag seriöst problem när jag hör låten. På nått sätt irriterar den mig, men när jag såg filmen störde det mig inte alls. När andra sjunger den med barnröst (tillgjord) får jag någon slags aggression problem. Riktigt hemsk, jag vet. Fast försökte ju sjunga den igår. 
 
Att man kan ha så roligt ändå, när den andre sitter 4 mil bort ♥. Målade även naglarna medans vi pratade, i min favoritfärg.
 
Min brunhet från igår när jag solade och en Cira bild.
 
/ Elins vardag /

söndag.

Sitter i min säng och lyssnar på musik, låg ute och solade för några timmar sedan. Det var riktigt härligt och nu ska vi aldrig klaga på värme. Har väntat så pass länge på värmen och att vindarna ska vända. Så hoppas på bättre väder nu mot juli. Efter jag solade gick jag och duscha sen blev det middag, som bestod av kycklingsallad.

Trodde jag inte kunde bli brunare, men det blev så. Har aldrig testat att sola så mycket att jag kan se vars det liksom tar stopp haha. Ser i alla fall sommar fräsch ut, om man ser mina linjer så var jag verkligen blek i vintras.