/ Elins vardag / Shopping /

SIDE TO SIDE

Just nu har jag igen smärta i käken, det gör som ont i halva ansiktet. Har nu ikväll varit hos min morbror och fikat, eller jag fikade inte mycket för jag inte kan äta normal mat. Fick i alla fall i mig nudlar till middag men tror det blev mycket ändå. Har som gått bra under dagen nog för det ändå gör ont men har hunnit vara på stan under dagen sen varit hos morfar och fikat också och då gick det lite bättre förutom att jag inte fick i mig yoghurten. Men då har jag tagit farväl av min lilla släkt såklart kommer jag hem också.
 
På stan köpte jag mig lite nytt smink och rengöring (hade även rabatt på båda ställena), ni minns kanske att jag nyss köpte en ny foundation men alltså tjejen som gav mig den den var för mörk. Köpte på Jysk förvaringslådor till oss för att förvara sockar/underkläder sen hittade jag på Rusta fina plastblommor som kan få stå fint på någon byrå eller så :-)) Även gjorde jag en liten vända på systemet för på fredag blir det miniparty och jag hoppas min käft är okej då.
 
For sen till pappa på jobbet då vi hämtade han, för pappa gjorde ljus åt mig på min beställning hehe. Fick även faten som inflyttningspresent vilket var snällt! Kommer inte alls synas i läggan att det är en massa Lowima ljus höhö.
 
x2
Ni som bor i Skellefteå eller har vägarna förbi så besök Ljusfabiken Lowima! Superfina ljus och bara 100% stearin och fint hantverk som min pappa och hans chef gör!
/ Elins vardag /

ETT SISTA FARVÄL

Kan starta inlägget med ett AJ, för idag opererade de ut min tand och det gick jättefort och kändes inget. Fick stygn osv, var nervös då jag visste de skulle skära i tandköttet (huvva). Men just nu har jag smärta som bara den, har hunnit gråta av smärta också nu när bedövningen försvunnit.
 
Innan tandläkaren så åkte jag in till jobbet för att säga farväl, tömma skåpet och lämna nycklarna. Så fina kollegor man haft, fick världens finaste ostpåse som tack för de två åren. Tyvärr kan jag just nu inte äta något av de men jag är taggad! Känns bra att lämna ett jobb då man gjort ett bra intryck på dem och då de säger man utvecklats snabbt de senaste året. Då har man gjort det bra och det har jag gjort medvetet!
 
Fick tre ostar, ostkniv, kex, triss, presentkort, två marmelader och choklad♥
/ Elins vardag /

ALL I BREATHE, ALL I FEEL YOU ARE ALL FOR ME.

Idag har man jobbat 8-17 och där emellan har man hunnit fara till tandläkaren pga visdomstanden och när jag var där sa dem direkt att den skulle förmodligen bort och jag hade jättemycket tandkött över så det kommer ta ett tag tills den tittar fram. När jag satt där sa dem ska vi ta bort den nu?! Jag fick panik och kändes som jag ställdes mot väggen så jag sa hellre en annan dag och då blev det torsdag. Jag hatar ju att ta bort tänder, är inte rädd för tandläkaren men tycker de är så obehagligt och den här gången ska de skära bort tandkött (gråter buhuu).
 
Sen hände detta nu efter maten, kände som att det var salt i munnen och så gick jag till spegeln och kollade och då såg jag att det blivit sår och om jag tryckte så kom det var ut!! Så ringde till chefen nu ikväll och sa som det var och hon förstod så nån annan får jobba istället. Typiskt, jag som hade tänkt tacka för mig och säga hejdå för dessa fina 2år. Men jag lovade att jag skulle komma in efter och säga hejdå till dem!
Så imorgon får jag ringa till tandläkaren och säga att det är akut och de får gärna plocka ut tanden imorgon, ångrar att jag kanske inte gjorde det idag men jag blev så ställd då de frågade om jag ville göra det direkt (ville som ladda upp inför det).
 
Så då var alla mina jobbdagar över. Nu måste jag tänka på tanden, fixa arbetsförmedlingen för A-kassa, ändra adresser lite här och var osv. 7 dagar kvar!!