/ Elins vardag /

×

Gör inte så mycket just nu, insett att jag har sträckt mig rejält i ljumsken och lite längre ner. Kan inte stå på vänster ben utan att det gör ont, nästan så det bränner. Så det var ju duktigt av mig, har stretchat lite. Men, men inte så mycket att göra.
 
Imorgon vid 3 tiden så ska vi vara hos min morbror för att fira han! Sen hade jag tänkt sy in ett par shorts, de var lite stora i midjan för mig. Dem har bara legat i garderoben men nu ska dem nog allt komma till användning, är ett par i spets.
 
/ Elins vardag /

6 km.

Har för en stund sedan kommit innanför dörren, hängde på lillebror att springa 6 km. Kommer sova gott ikväll!
 
 
/ Elins vardag /

Besvikelse.

For på stan med mamma och pappa för att tvärt kolla om det hade det jag ville ge min morbror, men icke. Det hade sluta tillverkas, besvikelse. Det hade varit en ultimata presenten! Det jag förskte få tag på var Choklad Cigaretter, alltså inte riktiga. Tänkte ge honom det för när min morbror var jätteliten så åt han visst upp cigg (riktiga!!) och sen upp på akuten. Inte så trevligt, men det var en ganska rolig historia när mamma berättade det. Så jag tänkte skoja till det och skriva ex. Detta kan du äta blabla. 
 
Ni kanske inte förstår att det är den bästa presenten men om ni var i min familj så skulle ni tycka det. Men nu blev det inte så, det var surt. Får väl berätta vad jag hade tänkt haha.