/ Elins vardag /

HOCKEY

Igår efter jobbet så slängde jag ihop korvstroganoff till oss, sen for vi på hockey och såg Luleå - Leksand, vi stod på bortastå eftersom vi inte ville hejja på Luleå men Leksand var inte heller bra så för mig kändes det bara konstigt, ville inte hejja på något av lagen men det var kul att se! Vi hittade efter första perioden Josefs klasskompisar som satt så vi fick oss plats vid dom så de hade lediga platser där så så slapp vi stå.

Luleå var ganska överlägsna så matchen slutade med 5-1 och hemma i Skellefteå där vann dom mot Växsjö ✌🏼️ Vi ska lätt fara och kolla då Skellefteå spelar mot Luleå igen, då kan jag använda mina fina Skellefteå AIK saker hihi.

Nu är jag på väg till jobbet för ett 13-18 pass på Scorett, sen tar jag helg! Imorgon ska vi ha en städdag.

/ Elins vardag /

ONSDAG

Idag var det min "sista" tredje jag på Coop, verkar som jag ska få fortsätta och tankarna om jobb snurrar runt i hjärnan. Imorgon är det Scorett som gäller, känns också kul men ja ni får väl veta då jag tagit mina beslut.
 
Annars idag har det verkligen varit pissväder och så slutade jag 15 sen efter middagen for jag och Josef och storhandlade inför veckan, nog för redan halva gått men ja vi hade inte så mycket mat i kyl/frys. Så nu är det påfyllt! På söndag kommer Otto hit, kommer bli trevligt!
 
Igår gjorde jag dessa fina skapelser! 
/ Elins vardag / Nyheter/tips /

COOP STORHEDEN

Jag är helt död!! Tog nyss två alvedon och hoppas huvudvärken släpper men alltså när jag kom hem så slängde jag mig i sängen och sov 1,5h jag är helt slutkörd och känner mig varm. Vet inte om jag håller på bli sjuk eller för att det blev en massa nya intryck på det nya "jobbet".
Hade min första dag på Coop Forum Storheden i delin och det mesta var ju helt ok, så förstår inte att jag ska ha blivit slut utav det. Det gick i alla fall bra och det kändes bra, det är ändå en hyfsad stor skillnad mellan där och där i Skellefteå. De gör sin mat själv så idag har jag gjort kycklingsallader som är mer matiga och kletiga (haha). Sen gjort Västerbottenspaj och skaldjurspaj! Kändes som man jobbade på en restaurang nästan ;-))

Imorgon börjar jag där 11-20:15, provjobbar bara just nu sen får vi se hur det blir. Nu ska jag vila min skalle och sen ska jag försöka diska.