/ Elins vardag /

Classic.

Sitter och lyssnar på musik, ska ta och duscha. Börjar 8 imorgon också, sen är jag ledig tisdag och onsdag sen jobbar jag torsdag och fredag sen är jag ledig i helgen wooho! Är den enda som har en hel helg ledig. Dock har typ alla haft några lediga dagar denna vecka och jag bara haft en. Men det jämnar ut sig, alla har lika många lediga dagar.
 
Det blir ca. bara 2 inlägg om dagen nu när man sommarjobba. Blir lite mobilinlägg, blir ganska stora bilder som kommer då för i appen kan man inte ändra storleken osv.
 
Rubriken, lyssnar på den låten av MKTO.
Bilder: http://littlereasonstosmile.me/
/ Elins vardag /

Söndag.

Har legat ute och solat, måste ju ta vara på solen medans man inte kan när man jobbar. Igår när jag cyklade hem på kvällen från jobbet så var det rätt så många som festade och idag så jobbade jag morgon. Vi är med vaktmästarna då i 1 timme. Bland små stugorna var det proppfullt med flaskor, vinboxar, påsar, kapsyler osv. På marken, hade nog varit lite röj där haha.
 
Senare på morgonen i Servicepoolen så hade vi som en oturs dag, båda kassorna funkade inte pga. inga kvittorullar och det är liksom söndag så man kan inte köpa några. Så då blev det lite panik men sen funkade dem men inga kvitton kom ju ut. Men vi körde på som vanligt tills dem andra "ferisarna" (det heter egentligen Feriearbetare /sommarjobbare men kallas för ferisar).
 
Kom hem bytte om snabbt och drog med mamma på stan, så jag har i alla fall varit på Stadsfesten. Fast det var väl inte så mycket att se eftersom det är samma stånd varje år sen höll butikerna på att stänga. Eftersom klockan närmade sig 16.00 så jag och mamma köpte en glass sen drog vi hem. Sjukt många affärer hade 50% och 70%, det gillas! Men ska på stan på tisdag, är ledig då också så kan gå på stan då istället.
 
Bild från förra året men plockade några fina pioner och satte dem i en vas i mitt rum, dem är så fina. Lätt min favorit blomma!
 
 
/ Elins vardag /

Lördag.

Ligger just nu i sängen och ska sova. Jobbar imorn 8.00-14.30, har jobbat kväll idag. Jag och Stina jobbade, vi hade det väldigt trevligt (en annan feris). Idag på miniklubben så fick jag vara älgen Sven och jag säger bara det var svettigt! Fatta va i en dräkt på sommarn. Men jag kramade barn och gav dem godis. Sen har allt bara rullat på.

Ska på Stads imorn efter jobbet med mamma och pappa, har ingen som jag vet ska gå imorn så frågade mamma och pappa om de ville följa med.Teo älskar mig när jag kommer hem, godnatt!