/ Elins vardag /

MÅNDAG

Goddag, gör inte så mycket eller ska se några avsnitt av Pewdiepie som spelar Until Dawn. Sjukt spännande men läskigt att se, har inte varit så aktiv att se på alla hans videos men när han spelar spel som är i flera parter och är som en serier tycker jag det är roligt att titta på! Annars idag är det jobb som väntar 16-22, sen är äntligen dag 7 av 7 avklarad och ledig imorgon sen jobbar jag på onsdagen :-)
 
En sak som händer på fredag, något jag verkligen inte längtar till men det var jag själv som valde det. De ska nämligen dra ut tanden på mig, den som växer så sne för att visdomstanden trycker på. Det är tanden längst in dessutom och jag känner redan hur ont de kommer göra eller att det kommer bli så tomt, är inte rädd för tandläkare men att dra ut tänder det är läskigt haha. 
 
Min frukost imorse. 
/ Elins vardag /

BYGGA & INREDA

 
Känner mig sjukt nördig då jag tar bilder på mina hus osv men har inget bättre att blogga om och jag tycker om att bygga och inreda så det är väl mest det jag vill visa. Bygga är ju nästan roligare än att spela.
/ Elins vardag /

MACKA

Ska starta igång lite Sims nu snart men tänkte blogga lite innan, dagen har bestått jobb och när jag kom hem fick jag göra min köttbullsmacka och morfar var även kvar ett tag till. Sett på Kristallgalan men ville bara se om Morran och Tobias skulle vinna vilket de gjorde, wohoo!