/ Elins vardag /

RESUMÉ

Snart är 2016 slut och såklart gör man en lite resumé. Det största som hänt var att man fyllde 20år sen att jag flyttade till Luleå med Josef och vi blev sambos. Det är ju det största, att flytta hemifrån! Dessutom hade jag och Josef 1års dag.

Sade upp mig från Coop Skellefteå och halkade in på samma bana med på Coop Storheden. Hade en underbar sommar som bestod blandat med jobb och umgås med vänner. Fick även gå balen igen men med Josef och han tog studenten. Fick även säga adjö till några nära och kära då de också skulle flytta och plugga. 
 
2017 kommer nog bli lika spännande speciellt med att söka nytt boende då vi bara ska bo där i ett år om inte ägaren ändrar sig, så mycket kan nog hända. 
 
Finns nog mycket mer som hände under 16 men tackar alla underbara nära och kära för detta år och så inleder vi det nya lika bra!
 
 
 
/ Nyheter/tips /

FACEPALM

Skriv inläggstext 

Jag och Jennys dröm blev sann, haha vi har velat ha den här Emojin länge och äntligen i den nya uppdateringen så kom den! Dock kan man ha andra åsikter som hur det blev ny design på vissa saker men man vänjer sig väl sen.
/ Elins vardag /

GÄNGET❤

Igår var det fest som gällde, hemma hos mig och alla kom! Otto hade sagt till Simon att han inte skulle komma (han var i Borlänge) men han hann hem och överraskade oss. Riktigt kul var det och sen var det Verandan som gällde, träffade inte så mycket folk, förmodligen var de flesta på Brygg kanske men då hade inte halva våran grupp tagit sig in.

 
Såg dock folk man gått i klass med/pallarell men ingen man hänger med så.