/ Elins vardag /

SMOOTHIE

Nu ikväll har jag inte gjort mycket, försöker hitta på något men inget. Gjorde mig en smoothie som vart supergod sen när den var slut så blev det tråkigt igen haha. Imorgon ska jag till Malå över helgen med Josef och hans familj så det kommer bli trevligt. Fick idag äntligen mina deklarationspappren men med besvikelse över min återbärning kan i alla fall säga att den är dubbelt så mindre som förra året och jag hade hoppas på stor i år men men what to do. Det var ju i alla fall inte restskatt som tur.
 
 
/ Elins vardag /

PÅSKÄGG/PRESENT

Har nyss kommit hem från Ana Maria, hon blev jättenöjd över min present och vi har suttit och pratat. Gjort egen guacamole och dippat nachos vilket var supergott! Brukar inte göra egen och det kanske inte är så ofta vi har avokado hemma men alltså att göra egen var jättegod. Så det kommer jag nog ta efter hihi, blev hämtad av mamma och pappa i samma veva då mamma hämtade pappa från jobbet och till middag blir det kycklingsallad, mums.
 
Lite smått och gott sen var det ett presentkort i kortet.
/ Elins vardag /

TORSDAG

Idag ska jag till Ana Maria och ge hennes present, ni kommer få se sen var det är men jag är så spänd för jag tycker den är ganska rolig. Eller alltså det är ingen humor så men det blev kreativt om vi säger så. Går alltid in till 100% när det gäller presenter, oftast i alla fall! Så ska snart börja göra mig klar då hon kanske skulle vakna kring 12 haha, hon drog ju på Ikea igår och var där hela dagen seriöst så jag förstår att man vill ta en sovmorgon då.
 
En charmig bild på oss haha