/ Elins vardag /

FIRA NYÅR

Ska ta och hoppa in i duschen sen börja packa! Blir upphämtad kring två, nu kan jag berätta vad jag ska göra ikväll och hur jag tänkt fira nyåret.

Vi ska till en stuga och vi är sammanlagt 6 st. Det är jag, Simon, Oliva och Otto sen är det två par till (ena som har stugan). Vår tanke är att laga mat tillsammans som består av grillat sen ska det bakas osv. Vi kunde basta osv, så det kommer bli kul! Om ni undra varför jag inte är med killen så är han på en annan plats med sin familj :-)

Men kvällen kommer bli riktigt rolig och så ska vi sova över så därför ska jag packa. Hoppas alla får en trevlig kväll!! Så ses vi nästa år. 

Simon & Oliva! 
/ Elins vardag /

PARTY STUFFFöljt med mamma på Solbacken idag och hade tänkt köpa lite nyårs saker som gör att det kan bli lite roligare. Såg annonsen på ÖoB och när jag kom dit var allt länsat!! Ni ser ju hur tom lådan var så jag for på Maxi för att se om de hade något, allt i guld var typ kvar så fick bli hattar, tiaror, sugrör och serpentiner! 

Nu ska jag dra mig mot jobbet 16-22, vill inte ens veta hur mycket folk det är där. Hoppas på en lugn kväll men tvivlar på det och jag kommer komma mitt i rushen då folk har slutat. 
/ Shopping /

MADLADY - GERARD COSMETICSÄntligen landade den i brevlådan!! Först var jag skeptiskt med färgen när jag prova men när den torkade lite blev den bättre. Den satt ganska naturlig på mig med hudfärg osv. I ljuset ser det lite bättre ut men annars är jag nöjd. Är ovan läppstift så för mig blir det jätteskilland. Färgen är Serenity!