/ Elins vardag /

I don't care what they're going to say, let the storm rage on. The cold never bothered me anyway.

 
Har nyss sett filmen Frozen och den var riktigt bra, älskar disneyfilmerna som görs nu. Liksom alla kan se dem, eller det var väl så förr också men ni förstår kanske hur jag menar. Det är så fint animerat, så allt är så magiskt. Så om ni inte har sett den, rekommenderar jag att göra det!
 
Reblog/Like if you’ve seen it or want to see it!
 
 
/ Elins vardag /

who you love.

Sitter bara och lyssnar på musik och väntar på mamma och pappa som nu är på väg hem från Umeå. Morfar åt middag hos oss sen for dem iväg.

Sen har jag sett pll med Jenny och det börjar blir mycket nu och äntligen kan man känna att det kommer hända nått och kanske ett slut snart. Men skulle inte förvåna mig om de kör en massa säsonger innan de listat ut vem A är. Igår när jag kammade ut lockarna i håret blev det så fint. Önskade att jag verkligen hittade den rätta tekniken för att få fina lockar, mina brukar bli fula speciellt med en riktig locktång. Annars kör jag med plattång, men man lär sig. Kändes som jag fick Victoria's Secrets modellernas lockar hihi./ Nyheter/tips /

något man aldrig har tänkt på, men värt att tänka på nu.

 
 
Igår på naturkunskapen så lärde vi oss om ekologi osv. Vi fick se denna lilla filmsnutt, den var väldigt gripande. Tyckte synd om fåglarna och jag tycker att ni kan se den. Varning för hemska bilder också, på fåglar men det är vi som trots allt gjort detta. Genom miljöförstörning. Så jag hoppas ni kan ta 3:53min av er tid och titta.