/ Elins vardag / Foton /

PARTY

Gårdagen var trevlig och vi var i en kvartersgård nära Amanda och så kom det massa folk och vi var bara tjejer och så lyssna vi på musik och dansade, blev även lite sång och dess vackra stämmor men det var kul! Sen kom Addes kille och sen så började vi dra oss till korgen och vi fick skjuts av Matildas pappa och så gick vi in på Allstar. Först var de inte så mycket folk men det kom ju sen en massa och vi hade det bara allmänt trevligt, dansade och umgicks med folket.
 
Kom hem efter två och somnade gott och nu idag fick jag ett jobbpass men det gick jättebra!
 
 
 
 
 
 
 
 
/ Elins vardag /

SATURDAY

Sitter nu på en lunch/middags rast och det går jättebra. Piggare blev man i alla fall och känner sig inte så trött men längtar ändå tills jag får komma hem. Måste fara till Amanda och hämta mina vantar som jag glömde och ute just nu är det snökaos. I alla fall vad man hör av kunderna och att jag ser ut genom fönstret nu man får köra försiktigt.

Idag fyller dessutom Linda 19år så grattis till henne, smyg tog en bild på oss igår./ Elins vardag /

WORK

Vaknat nyss och fick ett sms från vårt bemanningsystem att jag bokats in och jobbar tolv till åtta idag, det kändes något tufft just nu haha. Men de va jag själv som kryssa i mig så, bättre med pengar i alla fall!
 
Igår kväll var det trevligt men får blogga mer om de sen nu måste jag ta mig upp och fixa mig sen äta osv. Ha en trevlig lördag!
 
Oj, man kanske inte såg så kry ut med mitt face där men jag var bättre. Råkade ba ta bild vid fel tillfälle haha.