/ Shopping /

SLEEK - A NEW DAY

Kom nyss hem från stan, har fixat mig armbandet så det blir lättare att gå in och ut på festivalen. Sen köpte jag mig en ny eyeliner då min höll på torka ihop och sen hittade jag Sleek på H&M, de hade typ fått in mycket nytt ex. House of lashes osv. Kul med sådant tycker jag, så jag köpte mig en palett från Sleek, A new day heter den och det var fina färger i den! Får nog prova den inför helgen :-)
 
Jag och mamma lunchade också på Tatung, det var så lång kö till de ställena på festivalområdet och jag höll på dö av hunger. 
 
 
/ Elins vardag /

ONSDAG

Ska ta och göra mig redo för sängen, dagen har varit helt ok. Gick bra på jobbet förutom jag var hur slut som helst i kropp och själ sen slog jag mitt ben in i skåpets dörrkant så det blev ett jack och imorgon är det 15-22 som gäller, har verkligen inte ställt om hjärnan för att sommaren är här och att alla kunder kommer senare. Dock är ju stadsfesten igång så kanske många är där. Jag ska dit fre-lör så är riktigt taggad!
 
Vakande idag med magont riktigt tidigt på morgonen sen efter en sekund så blev min näsa ett vattenfall och fick superont i halsen så jag stoppade upp två papperstussar i näsan och försökte andas men det blev bara värre med halsen. Sen blev jag bara hängig men nu känner jag mig ganska frisk, burkar alltid va värst på morgonen för mig då känner man sig döende typ. Funderar imorgon på att dra på stan för att byta ut biljetten mot armband så har man i alla fall gjort det, får se hur jag mår imorgon. Godnatt!
 
💓
 
💖
 
💗
 
☀️
 
🍓
 
👓
Bilder: http://justgirlythings.tumblr.com/
/ Elins vardag /

THE SIMS - TREVLIGT TILLSAMMANS

 
Byggde detta hus idag och spelade lite nu, mina ögon håller på torka ihop pga linserna så ska gå och lägga mig snart. Kul med nya möbler och spelfunktioner osv! Har inte hunnit så mycket in i spelet men hittills är det roligt, känns som en blandning av nattliv som finns för 2:an och 3:an.