/ Elins vardag / Mat & bak /

MARINAD

Blev att jag jobbade längre då det tydligen visade sig att jag jobbade till nio istället, men det gick bra också. Efter jobbet handlade jag en massa gosaker inför min marinad som jag hoppas och tror kommer bli god inför morgondagens grillning. Längtar riktigt över hur de kommer smaka. 

Imorgon är det sömnad som gäller och jag hoppas desgkedjorna har kommit, skulle typ kunna bli klar med den imorgon (men ska inte säga för mycket). Sen efter skolan ska jag klippa mig, sen är det helg som gäller!

/ Elins vardag /

37 DAYS LEFT

Onsdag och snart är det helg då vi är lediga på fredag, sjukt skönt. Provet gick bra hoppas läraren tycker det med haha. Efter skolan gick jag och Lina hem eller hon skulle försöka hitta till sin släkting och jag kan ändå området så vi gick lite omvägar men tillslut så! Sen då jag kom hem följde jag med mamma upp till Solbacken för att handla lite och nu är jag hemma och chillar lite innan jobb. 
 
Känner mig så trött även om onsdagarna är superkorta tar de få lektionerna vi har all kraft. Imorgon är det valborgs och jag ska göra middag hos Linnéa, vi hade tänkt grilla så jag längtar. Vet att många har party men jag pallar verkligen inte vill bara äta god middag och dessutom väntar jag till studenten då kan det få bli party haha. Så mycket pengar som går till studenten är i alla fall glad jag gör min egna klänning. 
 
Bjuder på en oseriösbild som jag och Matilda alltid tar då vi fotar, haha. 
/ Elins vardag /

PROV

Har äntligen pluggat klart för idag, blev förhörd och de är bara tre saker jag typ va osäker på och så får jag kolla igenom det imorgon. På ett sätt är det inte svårt men man måste få sig en helhet då det gäller om politik, dessutom inte det roligaste temat enligt mig. Får hoppas på det bästa, har provet direkt på morgonen också. 

Två lektioner imorn och sen väntas det jobb från 16-19.