/ Elins vardag /

GETTING READY FOR TONIGHT

Goddag! Har provat sminkat mig och det får väl duga sen hoppade jag in i duschen och nu ska jag måla naglarna och vid tre ska jag till Matilda och så äter vi lite senare osv. Blir att sminka där istället för annars ska väl allt innan smetas ut sig innan de andra kommer.

Kommer även jobba imorgon men fick en bra tid från 12-16 så hinner stiga upp och sen ska jag på middag imorgon. Var något osäker hur det skulle bli men min chef la förslaget och var nöjd, hade stryckigt mig den dagen men de är bra att de kan ringa och så lösa det på andra sätt. Hade aldrig fått upp mig sju på morgonen om de varit så och inte heller kunnat fara på middagen om de varit kväll jag jobbat. Så de känns bra!

Ni får ha en jättetrevlig nyårs!! Lovar att ta bilder.


Så fick de bli, blått för att matcha klänningen. Bara de går lika bra sen då jag ska sminka!
/ Elins vardag /

TISDAG

Godmorgon, skönt att få sova ut när man ska jobba. Börjar om ungefär två timmar så ska börja göra mig klar. Alltså vädret, igår var det minus 23 (burrrr) och idag 0 grader! Herregud ingen ordning dock klagar jag inte för skulle helst vilja ha det varmt men ändå det är så konstigt (klimat förändringarna).
 
Imorgon är det nyår och är taggad, det kommer bli så roligt! Vi ska vara hos Matilda och äta gott senare mot kvällen kommer festfolket och sen drar det väl igång. Att klä sig extra fint och sminka sig extra mycket sådana dagar är roliga, blir nog att sminka sig hos henne. Det var tänkt igår att vi skulle fixa saker inför imorgon men vi glömde helt bort att göra det så Matilda och Amanda skulle göra det idag, de vi for till stan för glömde vi. 
 
Igår så provade jag en jättefin kjol på Bikbok och jag velade för den kostade 299 och det kändes inte riktigt relevant just då så jag lämnade den, sen idag så ser jag att den är på rea och kostar 149. Helt otroligt, alltid ska de sätta rea dagen efter men jag är glad att jag inte köpte den för full pris om det hade hänt för då hade jag blivit arg. Hur många gånger har det inte hänt att man köpt något för ordinariepris sen dagen efter är den nedsatt?!
 
 
/ Elins vardag / Shopping /

STAN

For till stan vid två och mötte sen Matilda och Amanda på Subway och åt lunch sen gick vi på stan i flera timmar och tittade och jag har fixat allt jag behöver inför nyårs blev även en freebra och den satt faktiskt bra. Var ganska fundersam om hur det skulle vara eftersom det inte känns så roligt om man köper något för kring hundrakronor och så funkar det inte ens. Sen for vi till gymmet och klockan var närmare halv sju då, så en heldag på stan. Kanske inte var det bästa passet men bättre än inget man blir ganska slut över att gå på stan från två till närmare sex.
 
Imorgon jobbar jag från två till tio, känns lite spännande då jag inte haft en stängning sen i somras och det är liksom ett nytt system och som jag fattat det är man själv sen på kvällen. Fast allt tas bort i tid osv. Får se hur det går, nog för det kommer gå bra men man har alltid lite av den känslan. 
 
Fick med mig ett par mjukisbyxor från Bikbok och det är jättesköna och lite mer tighta. Sjukt längesen man köpte mjukisar. Kommer bo i dem nu när det är så kallt ute.