/ Nyheter/tips /

Ny design

Dagen var inne för att förändra hela designen på bloggen, såklart ville jag hålla den stilren som vanligt men kul med lite förändring! Ursäktar om ni som har större tum än 15 typ på datorn och det skulle se ut som om headern är snedställd. Kan tyvärr inte lösa det, för min dator är 15tum och för mig är headern i mitten och på mamma och pappas dator som är 17tum var den utanför, synd men jag kan inte allt.
Designen jag hade innan kunde jag lätt knäcka koderna men tiderna har förändrats och blogg.se har teman där alla är olika men jag löste det i alla fall litegrann. Jag hoppas ni läsare kan leva med det, önskade jag var duktigare men sånt är livet. 
 
 
/ Elins vardag /

3 DAYS LEFT

Värmen stiger bara, härligt men ibland klagar man hehe. Det är sjukt varmt men älskar att sommaren äntligen är här! Hoppas på ett liknande bra väder under fredagen, då balen är för förra året så regnade det. Kan inte förstå att jag ska på bal om endast 3 dagar, jag har inte ens planerat hårt i det heller. Eller alltså i klänning, smink och hår har jag gått all in för men sen alltså vi har inte ens fixat något att åka i hehe. Men ska typ snacka med Josef ikväll, vi har i alla fall bestämt vilken tid vi ska gå och ungefär och fotas. Jag som brukar vara så stressad och planeringsbar haha, tar det som de kommer. Det kommer bli kul i alla fall, hoppas jag. Kul att få gå med sin kärlek♥
 
Idag har jag jobbat 7-14 sen efter jobbet for jag och mamma till Alhemsträdgård för att käka deras gelato glass, behövdes i denna värme sen har jag tvärt varit med Amanda då vi skulle slå in Matildas present. 
 
 
/ Elins vardag /

MÅNDAG

En ledig måndag och det har varit skönt, som jag nämnde i förra inlägget sov jag över hos Josef. Sen hade han någon läkartid så for hem tidigt men blev att vi var med varandra ganska snabbt efter då han inte gick skola då han liksom inte kunde se. Men i söndags då festen var så bestämde jag och Oliva att vi skulle på systemet för hon skulle dra premiären så hon och Simon hämtade upp mig sen köpte vi lite grejer (är fest i helgen också). Sen hämtade vi Josef på skolan och for hem till honom då Oliva skulle hjälpa han med en uppgift då de båda går/gått teknik. Så där satt jag och Simon som frågetecken och var glada över att vi inte gick teknik haha. Studentveckan har rullat igång för Josef så nu är det väl mest chill denna och nästa vecka. Tänk att det redan gått ett år för mig sen jag gick ut, minns som om det vore igår haha. Sen senare under dagen blev Josefs öga bättre så det var ju tur, han kunde i alla fall ta av sig det stora plåstret.
 
Men vi var hos Josef och så gjorde vi oss lunch och så drack vi rosévin! Sådär bara på en måndag hehe :-)). När de sen farit hem så gick jag och Josef ut för att köpa glass och gå en lång promenad vilket var trevligt men alltså sommarvärmen ojoj, man ska inte klaga men det var varmt! Sen åt jag middag där och så skulle vi ut till Ostvik för att bada men jag lämnade den uppgiften till grabbarna då jag själv inte kände för att bada. Så en helt trevlig måndag och imorgon börjar jag 7-14 så nu måste jag hoppa in i duschen sen sova så godnatt på er. 
 
Menade måndag såklart, börjar blanda ihop dagar!
 
Promenad vid älven bland annat.