/ Naglar /

LIGHT GREY - naglar.


Det var detta nagellacket jag köpte och de skulle vara väldigt ljus grått som ni ser och jag har försökt letat men tyvärr var det inte riktigt den ljus gråa som jag tänkte mig men den funkar. I sådan fall är de en väldigt liten skala av grå!

Dessutom fick jag dra på flera varv för det skulle bli bra, tycker Bikboks nagellack funkar ibland och ibland är de något sämre men är inget märke jag tänker på då jag köper lack utan vet vilka som har bättre kvalité.

Bikbok - light grey 
/ Elins vardag /

BUT YOU WON'T SEE ME FALL APART, CAUSE I'VE GOT AN ELASTIC HEART.

 
Goddag, idag blir det att packa inför imorgon då jag far till Jenny för att vara där tills måndagen eftersom sen jobbar hon typ hela veckan och lite svårt att boka in just då. Blir att fira mig några dagar tidigare, fyller år på onsdag. Så det kommer bli trevligt och till veckan blir det lite fira mig med vänner och jag har ingen aning så suprise me! Var svårt dessutom att göra en önskelista till familjen.
 
Jag själv brukar oftast vara den som planerar i förväg om det ska ske något men denna gång droppar jag allt tar lovet som de erbjuder, skönt att inte behöva själv tycker jag för en gångs skull. Nog för det är alltid är jag som går in självmant och styr lite men de är bara för jag gillar att ha ordning på saker och ting. Vet i alla fall att jag jobbar på torsdagen och på tisdagen ska jag nog besöka parktiken och vara med på en VIP-kväll som jag tror kommer bli riktigt kul.
 
Idag ska jag också städa och sen blir det att fixa sig för kvällen bravader, blev inbjuden till Sportlovsfesten och ska fara med Amanda och Matilda och massa andra som kommer dit. Kommer nog bli trevligt hoppas jag!
 
Old but gold, Jenny har till och med den som bakgrund på mobilen♥
/ Elins vardag / Shopping /

BLUS

Nu är jag hemma och ska snart dejta kudden, praktiken rullat på som vanligt och nu finns vi uppe på Instagram - brollopstudion. Fick ta helg lite tidigare och så gick jag på stan träffade Ana Maria snabbt igen och sen kom Amanda och vi provade kläder och jag köpte mig en fin blus och så ett nagellack som jag tänkt visa imorgon. Omöjligt för mig när det gäller lack och det kör medförsäljning, sen slutade det med att jag följde med Amanda hem och åt god middag sen har vi bara lyssnat på musik och haft det mysigt och vi blev trötta fort.

Godnatt!

Köpte mig denna på Bikbok