/ Elins vardag /

MATLUST IGEN ✅

Äntligen fick jag i mig mat utan att må illa fast ja vi anpassade ju oss men ändå är glad! Så skönt att få känna att kroppen börjar komma på rätt bana och orkar mer. Det var gott med kycklingsallad och fick i mig vitaminer som jag inte fått på de senaste dagarna.

Efter middagen så provades det face swap via Snapchat med familjen och oj så kul det var!! Säger då testa det kommer bli skrattanfall. 


Ni får ett smakprov på jag och min bror, sjukaste var att frisyren ändå inte såg då hemsk ut haha?!?
/ Elins vardag /

4 DAYS LEFT

På lördagskvällen kom Josef till mig och sov över, trodde jag började må bättre sen skulle jag äta lunch igår och alltså efter det kändes det som jag var på ruta 1 igen och jag ville ba dö. Jag hade verkligen ingen näring i kroppen och magen sa nej till all mat jag ville äta. Så sjukanmälde mig igår på jobbet och det jag försöker nu göra är att inte äta stekt mat typ. Så till middag ska vi göra kycklingsallad, har då fått äta frukost och lunch utan att må illa så det börjar bra. Är jätterädd att jag ska börja må illa så får tänka på vad jag ska äta, sådant som är ganska milt för magen typ. Har inte ätit ordenligt på ett tag så alla smaker är så starka för mig, leva på nyponsoppa gick ett tag men nu är jag less. Skulle ha jobbat idag men igår var jag helt död alltså tänk dig att kroppen har 0 energi så nu satsar jag till 100% att bli frisk och så får jag jobba på torsdag!! :-)
 
Förresten det är nu 4 dagar kvar tills jag fyller 20år!!!
 
Vaknade upp till detta igår haha, var tvungen att ta kort på det♥
/ Elins vardag /

LÖRDAG

Igår spydde jag efter att försökt få i mig mat, var inte det mysigaste men jag blev faktiskt bättre efter det sjukt nog! Så det behövdes, är hungrig nu men hoppas jag får i mig mat. 
Tog mig i kragen och for på hockeyn och konstigt nog kände jag mig bättre då jag stod där ute i kylan, min kropp är liksom inte så energirik då jag inte kunnat äta ordentligt. Knappt jag trycker på rätt tangenter, for till Linnéa först och va där tills Willes päron hämtade oss sen for vi och såg Medle mot Clemens, såklart vann rätt lag höhö alltså Clemens för mig då. Så det var den sista matchen för säsongen woho.
 
Fick träffa deras nya kissemiss, Doris som var supersöt!