/ Elins vardag /

SÖNDAG

Idag har man jobbat och sen när jag var på en fikarast så märkte jag hur mörkt det såg ut och det kom bara närmare och sen började det störtregna och dundra på ordentligen. Trodde det skulle pågå ett tag men det passerade bara förbi typ. Hade läst i Norran att tromber kunde komma osv. Jag var ju halv taggad på det haha.
 
Imorgon jobbar jag 8-17 och min morbror fyller år så ska bli upphämtad och fara dit sen. Har ju missat alla kalas känns det som men nu missar jag det bara med en timme. Känns bra att få träffa dem innan jag far, inte för de bor långt bort men vi ses inte så mycket på vardagar osv. 
 
Har dessutom namnsdag idag tydligen, haha Elin 2 som påminde mig. Elin berättat för Elin att det är våran namnsdag :-))
 
 
/ Elins vardag /

LÖRDAG

Igår kväll blev det ett litet party hos Aranya, trevligt och roligt men kvällen slutade tidigt. For hem till Josef och idag då vi vaknade hade hans föräldrar dukat upp värsta hotellfrukosten, vilket var gott och mysigt. Sen annars idag har vi ägnat oss med att spendera 3 timmar i en fors/älv. Poolen gick sönder snabbt, hela kroppen är död med tanke på hur många stenar man fastnat på och att försöka att inte slå i stenar men det gick bra. Inga benbrott, var dock på land ett tag för jag orkade inte följa strömmarna haha. Jag har aldrig varit med om något sådant, så lite orutinerad på det haha.

Imorgon jobbar jag 7-15, sen börjar min så kallade mördar vecka jobbar mån,tis,tors,fre,lör,sön. Så min enda lediga dag är onsdag och då ska jag på bio.
Godnatt!

/ Elins vardag / Shopping /

KAKTUS

 
Titta vilken snygg kaktus jag fick med mig hem, Coop har allt haha. Har velat ha en större kaktus och jag tyckte den här var fin, kom dock inte ihåg namnet men fick med mig den för endast 69kr + krukan för lika mycket. Växter som inte behöver mycket vatten passar mig bäst för jag är så dålig på att ta hand som växter och så har jag en katt som jag tar hand om haha. Man brukar ju börja med en blomma, minns inte om jag skrev det men jag kommer inte ta med mig Cira till Luleå. Hon känns inte som prio ett och jag vet inte om jag får ha djur där och vi skrev det på avtalet också och jag tror hon mår bättre med att få vara med vår andra katt och hund. Hon kommer dock hamna i en depression hehe, hon brukar sakna mig om jag inte är hemma och ibland kan hon leta mig. Tror hon har det bättre hemma i alla fall och dessutom har hon större yta att vara på och kunna sitta ute på den in nätade balkongen. 
 
Imorgon är jag ledig vilket känns skönt. Var jobb från 10-17 som gällde och ska göra mig lite fin för ska till Aranya och sen vara med Josef.