/ Elins vardag /

Sportlov!

Sitter och ser Let's Dance, brukar inte se eller bry mig om det. Men ville se hur Kenza dansa och tyckte hon var duktigt faktiskt! Läser hennes blogg dagligen.

Nu är det äntligen lov, wohho!! Känns så skönt, ska ta de lugnt och om 4 dagar är nedräkningen på 0! Så söndag och måndag kommer gå åt till att fixa och dona inför tisdagen då mina fina tjejer är bjudna på fika./ Foton /

Modevisning av 20,50,60,70 & 80-tal.

 
Nästan hela dagen har ägnats i en frisörstol och fått hår och smink fixat. Sen var det dags för fotografering i en studio och man blev fotat och intervjuad av Norran. Det var fullrulle inne hos frisörerna, sen var det dags att fara till Citykompaniet och göra sig redo för att gå.
 
Här har ni några bilder som pappa tog, vi gick i våra grupper på de olika planen och sedan blev det en lång orm. Det var väl både roligt och lite pirrigt. Vet inte när vi får studiobilderna, men det blev hyfsat bra. Blev som proffsfoton till en tidning haha. Det känns så konstigt när man själv brukar fota och sedan ska man själv agera modell. Men jag tyckte vi gjorde det riktigt bra! Så det kanske kommer ett reportage snart i Norran.
 
Vi var två som hade äkta 80-tals kläder och ena modellen i kavaj hon var det moderna stuket och lånat kläder från butikerna. 
/ Elins vardag /

won't you sing, for me songbird.

Nu ska jag sova, imorgon händer det. Är inte nervös på nått sätt, kanske hade varit de om jag hade haft fitness kläder. Förstå att gå omkring på stan i trikåtights, herregud. Men min outfit nu är ok, är affärskvinna typ. Bilder kommer nog imorgon. Så klockan nio ska vi vara uppe på Guldstadsgymnasiet och förbereda sen åka ner till stan innan ett. Det jag tänker på är "jag gör det för linjen", samtidigt får vi ju liksom publicitet.

Har målat naglarna röda, eftersom jag läste om att på 80-talet hade man långa röda naglar (även andra men speciellt röda för affärer typ). Godnatt!