/ Elins vardag /

ST.TROPEZ

Nu har jag kletat in mig i St.Tropez brun utan sol mousse, efter att ha skrubbat och återfuktar huden. Alltså man kanske inte ser jättemycket skillnad men jag märkte ju själv att det blev en mörkare nyans men det är ändå bra. För hur skulle det se ut om jag blev super brun bara över en dag, skulle ju folk tro jag har varit utomlands haha. Nej men denna produkt ska jobba med hudtonen så det är bra, nu ska jag sitta med detta i ca 3 timmar sen duscha eller så gör jag det imorgon. Blev i alla fall mer fräschare brun om man säger det så. 

Före

Efter

/ Elins vardag /

MORSDAG
Firat mamma lite idag med fika och rosor, mysigt. Så grattis till alla mammor och självklart går tankar till min biologiska mamma som finns där ute någonstans!
/ Elins vardag /

SÖNDAG

Då var det söndag och inte en fin sådan och gråter redan inombords för att de ska regna imorgon på balen! Jag hoppas det vänder men köpte ett paraply om de skulle behövas.

Jag kan inte tänka mig gå på en bal imorgon det känns så overkligt att denna vecka är slutet men det kommer nog vara en trevlig upplevelse förhoppningsvis. Blir att fixa håret hos Linnéa sen gör vi sminket hemma då vi båda vill ha olika ljus men ni kan följa oss imorgon via Norran kring 12 skulle jag tro (norran.se).

Nu under dagen har jag följt med mamma och pappa på Coop och köpte oss morsdags fika osv. Kommer med ett inlägg senare om det då vi väntar på att Robin sluta jobba.