/ Elins vardag /

I got my eyes on you, you are everything I see.

Lyssnar på musik och snart blir det att göra sig redo för sängen, blir inte så mycket bloggande vissa dagar. Skolan måste gå först och jag har verkligen sänkt mig med pluggandet, att jag inte börjar i tid osv. Vilket jag var bättre på förr och jag vill verkligen hitta tillbaks på den nivån. Ibland vill jag bara ge mig en örfil och säga till mig själv "kom igen nu Elin, du kan bättre!". Det är som att jag inte satsar lika mycket, även om jag vill det. Så ska försöka skärpa mig.
 
I alla fall då vet ni varför jag inte bloggar så mycket vissa dagar.
 
Rubrik: Hold On, We're going home - Drake ft. Majid Jordan
 
Gammal bild.
 
/ Naglar /

Dreamcatcher - naglar.

 
Gjorde dessa naglar igår kväll, dreamcatcher (drömfångare). Var ett pillrigt jobb, men det gick. Fjädrarna kunde ha varit lite finare. Annars ganska nöjd, älskar att man har som ett mönster på naglarna.
 
ZTIZ - nr.337 / ParisMemories - nr.22 / GlamNails - korall & medelhavsblå (VR) / H&M - RedNail / Depend - nr.202 & nr.039 / IsaDora - SouthBeach713 & GoldSparkles652 / NordicCape of Sweden - nr.NP02
/ Mat & bak /

food.

 
Till middagen blev det hemmagjorda biffar och grönpepparsås och såsen är Linnéas recept. Allt var super gott!
 
Senare till kvällen hade mamma gjort cupcakes, ursäktar spritsningen. Mamma var tvungen att använda en plastpåse för spritspåsen ville inte fungera, så det kunde ha sett lite bättre ut. Men gott var det i alla fall.