/ Elins vardag /

OTUR IGÅR

Igår jobbade jag till 18, for hem sen bakade jag. Senare på kvällen skulle vi åka och handla, vi tog bilen för det inte var så kallt ute. När vi väl är på vägen så drar bilen jätte mycket åt vänster och sen börjar det låta konstigt och jag tänker direkt att det är jättelite luft i däcket så vi svänger in igen och är på Hertsö centrum. Kliver ut och det är 0 luft i däcket och vi hade typ kört med fälgen... 
Det var ett skit jobb att få av däcket och domkraften gled då det är snö så är det inte så bra underlag så fick veva flera gånger. Däcket ville inte av till en början men sen gled den ut igen och då med bilens tyngd gick det av så det var bara att hissa upp bilen igen. Dock hade inte extra däcket mycket luft heller men vi tog oss hem på det. Vi var bara två områden/kvarter bort från oss så det var tur att vi inte hann så långt. En sådan där trevlig grej som händer...speciellt på vintern...det tog oss en timme och tur det bara var -2 ute.
 
Josefs familj hade ju tänkt ta hem bilen åt oss men tror inte dom vill köra den nu hehe, men det löser sig säkert. Så det blev ingen storhandling igår men vi ska ta bussen och handla idag.
 
Två bilder som inte alls tillhör texten men idag gör vi detta.