/ Elins vardag / Shopping /

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

Nu är jag hemma i Luleå igen, igår kom mamma och så for vi till stan och jag shoppade mest haha visst är det typiskt ;-) Hittade en massa grejer, vi åt jättegod thaimat på en restaurang sen fikade vi i slutet. Dock blev det stressigt då bussen nästan skulle gå men vi hann! 
 
När vi kommit till Skellefteå hämtade pappa oss sen så blev det tacos till middag och sen for vi till Coop för att köpa ingredienser till smörgåstårtan, fick träffa och snacka med Jon ett tag och snacka. 
Haft det trevligt men nu väntar jag in på att mannen i huset ska komma hem, de borde vara i Luleå nu men de skulle först packa upp grejer osv. Det verkade ha gått bra för dem även om det inte vann alla matcher men tycker det var duktiga! De var i Järvfälla och tävlade kanot polo. Ska krama sönder honom då han kommer, saknat han så ♥
 
Imorgon jobbar jag 7-15 sen på tisdag ska jag klippa mig för jag bokade en tid igår, känns surt att inte få vara hos min frisör men men. Ska nog försöka färga mig hemma senare någon gång. Bokade hos Saxarna, 560kr är van att betala billigare och då litar jag på dem frisörerna...men det är ju löning för mig så hehe.
 
Ja det ser ut som jag äter för tre men jag ville verkligen ha båda åt dock inte allt haha.
Ska visa er de tre badbomberna sen!