/ Elins vardag /

2017

Ligger just nu i sängen och har tänkt titta igenom de youtubeklipp jag missat, har ju inte varit så aktiv då jag varit borta. När jag kom hem väntades det middag som bestod av fläskfilé, potatisgratäng och vitlöksbröd, mums!
Att ha varit ledig helga 11 dagar har varit skönt men nu väntas rutinerna, känns just nu jättejobbigt att jobba på tisdag. Börjar dessutom 6-16 och jag kunde inte åka med någon buss och jag frågade chefen om det men han ville jag skulle komma så löste det med en. Så jag kommer få skjuts redan 5 och jag är lite sur, alltså jag kommer stå utanför i 45min för att man kommer tydligen först in 5.45. Är i alla fall glad att en vän kunde hjälpa mig (skjutsen) men trodde att min chef skulle förstå mig (är inventering därför tiden). Men men, man kunde ju ha fått sluta 15 då tycker jag haha. Det var lättare förr då jag hade 10min med cykel till jobbet.
 
Så imorgon åker vi tillbaka till Luleå och mina föräldrar är gulliga och skjutsar oss. Har varit orolig över hur vi skulle frakta hem alla saker som vi dragit med oss och dessutom julklapparna, så vi far 12 imorgon. 
 
Lite bilder från tidigare i veckan/året ;-)